NICOLE MARTENS / 06 OKT 11

MAANDELIJKS ONTWERPERSCAFE >>>>>> BNO KRING DEN HAAG ISM THEATER ZEEBELT DE CONSTANT REBEQUEPLEIN 20A > DCR/DEN HAAG 0703656546 > ZEFIR7@ZEEBELT.NL

Donderdag 6 oktober

————————————————————————

Nicole Martens
experiment, schatzoeken, esthetiek en de ernst van de zaak

———————————————————————–

Nicole Martens (1974, Utrecht, NL) studeerde Grafisch en Audiovisueel Ontwerp aan de Willem de Kooning Academie Rotterdam, waar zij in 2005 Cum Laude afstudeerde.

Haar werk gaat over chaos en structuur; hoe informatie uitdagend en inspirerend te structureren en beelden te creëren. Ze schroomt niet om bestaande systemen te bevragen, onderuit te halen en zo nieuwe te laten ontstaan. Met of zonder concept, conventies worden altijd bekritiseerd.

Verandering is goed, in het bijzonder wanneer het de gebruiker en het publiek confronteert; het houdt ze scherp.
De schijnbaar tegenstrijdige, maar afhankelijke relatie tussen Natuur en Cultuur; Emotie en Ratio; Evolutie en Creatie (Maakbaarheid) zijn belangrijke thema’s in haar werk. Als mens, ontwerper en kunstenaar streeft ze altijd naar een harmonieus geheel.

Naast het ontwerpen is Nicole betrokken in de muzikale allianties FNNNN (samen met Femke Dekker, Natasa Heydra, Nanna van Heest en Nadine Stijns) en Strange Boutique (samen met Femke Dekker) met wie zij muzikale concepten ontwikkelde en uitvoerde zoals Velvet Morning Disco Circle, Uptown Express (beiden ism Orpheo, Young Marco en Tom Trago), No Rio (ism Jeff Solo) en concepten/mixen voor FOAM, modeontwerpers Monique van Heist, Conny Groenewegen en Lew, en zeer recentelijk een remix voor het nieuwe remixalbum van Moon & Sun.

Zaal open 20.00 u
Aanvang voordrachten 20.30 u
—————————— ————

ROUTE NAAR ZEEBELT

Zie voor locatie www.zeebelt.nl
Openbaar Vervoer:
vanaf Den Haag H.S.:
Tram 11 richting Scheveningen. Uitstappen halte: Conradkade/Weimarstraat vanaf Den Haag C.S.:
Tram 3 richting Loosduinen. Uitstappen op de Waldeck Pyrmontkade, halte Elandstraat.

BEKIJK DE UITNODIGING

^

 


^