ZEFIR7 ZEPERDS / 15 JUN 00

Iedereen komt, enkelen durven.

Dit zijn allemaal fouten, maar geen hele erge. We houden dit dus half anoniem, met alleen voornamen.

John Centerville bleek een uitstekende Beejay (blunderjockey)

Muziek

Centerville zelve maakte een affiche met vierkanten, waarvan eentje iets te klein.

Muziek!

Thomas: werk nooit voor familie (tenzij maffia) Hij (niks met logo’s) maakte een beroerd logo voor Airforex, een nieuw reisbureau van … zijn vader. Het had zulke kleine letters in verhouding tot de symbolische take-off, dat verkleining typografisch fataal was.

Muziek

Karen schepte op over haar redactionele vaardigheid en liet daarna per ongeluk alle tussenkopjes staan in een nieuwsbrief.

Muziek

Djoeke verwarde de cyaan magenta opmaak voor een ringband met de echte kleur.
Alles over.

Muziek

Just blunderde eigenlijk niet.
Zijn gekantelde kleurtypografie werd gewoon niet begrepen. En op CD-hoezen moest zwart over metallic blauw en geel. De volgorde ging mis bij de drukker.
Oneven songs verdwenen.

Muziek

Steve maakte de lulligste animatie ter wereld voor het logo van www.wwwskindoctor.com (84 jaar). Kijk en gniffel. De extra www was nodig omdat de enkele al geclaimd was.

Muziek

Dimitri zag een BMW stoppen voor de deur van ZOAB. Er stapte een Gino Vanelli uit die contant betaalde voor een commercial op The Box. Moest snel af. Hij kwam de volgende dag terug met een BA Baracuskloon. Hij wilde ‘het zien vliegen, en veel sterren’.
Dat lukte.

Muziek

Jeroen maakte een verkeerde boekomslag voor ‘Metaphor in Advertizing’. Hij strandde met een punt teveel (achter de titel).

Muziek Dienand presenteerde zich aan potentiële Zwitserse opdrachtgevers. Ze zaten te keurig in het pak. Hij kreeg de slappe lach. En kon het wel vergeten.

Muziek Karen niet. Zij won de hoofdprijs.

WWW
http://www.dorpdal.com

EMAIL
Jan Middendorp
post@dorpdal.com

BEKIJK DE UITNODIGING

^

 


^

01234567891011